Tellow; krijg inzicht in je financiële administratie

Het bijhouden van de administratie kan voor ondernemers een tijdrovende klus zijn. Het versturen van offertes, het bijhouden van betalingen, het inboeken van inkoopfacturen en het indienen van de BTW aangifte zijn werkzaamheden waar veel tijd in gaat zitten. Hoe fijn zou het zijn als je dit makkelijker aan kan pakken?

Bij de Rabobank heeft een groep van innovatieve techneuten Fellow weten te ontwikkelen. Tellow is een boekhoudprogramma dat bestemd is om ZZP’ers te ontzien. Dit boekhoudprogramma maakt het voor ZZP’ers gemakkelijker om inzicht in de financiële administratie te krijgen.

Voordelen

Als ZZP’er wil je de aanwezige tijd investeren in leuke dingen; met leuke dingen bedoelen we je core business. Je bent niet voor niks ondernemer geworden. Je bent enthousiast over je producten/diensten en wilt dat graag uitdragen naar je (potentiële) klanten. De tijd die je normaliter aan je boekhouding kwijt zou zijn, kan je daarom perfect investeren in het zelfstandig ondernemen.

Wil je op elk gewenst moment van de dag inzicht in je financiële administratie hebben? Ook dat is mogelijk bij Tellow; je hebt namelijk de beschikking over de Tellow app. In deze app kan je gemakkelijk bonnetjes inscannen en je rekening bekijken. De Tellow app staat in connectie met je bankrekening, waardoor alle transacties automatisch verwerkt worden.

Met deze app van Tellow is het overigens ook gemakkelijk om vanaf je telefoon een factuur te maken en op te sturen. Zelfs als je onderweg bent, kan je je financiële administratie dus op orde brengen.

Voor ondernemers is het van belang om goed in beeld te hebben welke geldstromen je op korte termijn kan verwachten. Tellow toont daarom ook de belangrijkste openstaande bedragen. Dankzij deze handige feature weet jij exact welke bedragen er nog binnen moeten komen. Op basis daarvan kan je gericht ondernemen en investeren.

BTW aangifte

Als het einde van een kwartaal in zicht komt, dien je weer een BTW aangifte op te sturen. Met Tellow is dat een fluitje van een cent; het boekhoudprogramma zorgt er namelijk voor dat de BTW aangifte op tijd voor je klaar staat. Je hebt hier verder geen omkijken meer naar.

Gedurende het kwartaal geeft Tellow ook exact aan hoeveel BTW je van je rekening moet reserveren. Ook geeft Tellow duidelijk weer als je BTW terug kan verwachten van de Belastingdienst. Dankzij dergelijke handige features heb je een perfect inzicht in je financiële administratie.

Ervaringen

Dankzij de automatisering zijn er steeds meer mogelijkheden voor handen. Tellow is één van de ontwikkelingen die met open armen door ZZP’ers ontvangen wordt. Dit boekhoudprogramma biedt vele voordelen aan en dat uit zich dan ook in positieve ervaringen.

De ervaringen van ZZP’ers zijn positief te noemen en vinden hun aard in het gebruiksgemak, het inzicht in de financiële administratie en in de eenvoud. Tellow is voor elke ZZP’er een ideale mogelijkheid. De ondernemers hoeven hun tijd niet meer aan de boekhouding te besteden en de bespaarde tijd kan vervolgens perfect geïnvesteerd worden in de groei van het bedrijf. Al met al zorgt Tellow voor een win-win situatie.

Geef een reactie